Even voorstellen

Hoi! Welkom op mijn blog. Mijn naam is Laura de Rijk en ik woon, samen met mijn partner Johan en dochter Evelien, in het gezellige Woerden.

Mijn passie voor de natuur & botanische elementen, is een belangrijk onderdeel en een grote inspiratiebron tijdens het schetsen en ontwerpen voor o.a. mijn (handgemaakte) producten. Maar ook alledaagse dingen vind ik erg interessant als thema!⁠ Denk aan het licht wat net mooi ergens op valt, of de mooie vormen van herfstbladeren op de grond. Een van mijn dromen is mensen blij te maken met eigen ontworpen producten voor o.a. in huis. Ik experimenteer daarvoor graag met diverse materialen zoals hout, keramiek en analoge technieken. Ik hou erg van diversiteit en experimenteer graag met nieuwe technieken. Van jongs af aan lag ik al tussen de bloemen met mijn camera om foto’s te maken.

Naast de webshop fotografeer ik ook graag andere (creatieve) ondernemers, gezinnen, newborn, en bruiloften. Ik hou van diversiteit en doe het liefst alles tegelijkertijd! De ene week fotografeer ik een gezin, ondernemer, of een lief gezinnetje en de andere week ben ik bezig om bijvoorbeeld producten te maken of te schetsen voor de webshop of voor een ander (klein)bedrijf! ⁠Ik vind het superleuk om op die manier andere creatievelingen te leren kennen.

Wat kan je verwachten op deze blog?

Ik wil al heel lang een blog starten! Ik neem je graag mee in mijn proces rondom de producten van mijn webshop www.studioderijk-shop.nl , hoe een product tot stand komt, waar ik de mijn inspiratie vandaan haal, uitjes, DIY projecten, ontdekkingen in de natuur, of gewoon een leuke boektip zullen hier voorbij komen! Laat je verrassen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *